Maak kennis met
Rein Cleaning

Samen bekijken we de beste oplossing voor jullie schoonmaakvraag.

Vloer onderhoud

Regelmatig haalt u, of een schoonmaakbedrijf, de stofzuiger door uw huis, kantoor, schoolgebouw, medische instelling of andere ruimte. Misschien zelfs een natte dweil met schoonmaakmiddel, zodat de vloer weer schoon lijkt. Maar het grondig reinigen en weer laten glanzen kan bij REIN Cleaning. Met personeel die de juiste apparatuur en producten gebruiken, leveren wij het beste resultaat!

Welke vloeren reinigen wij?

  • Pvc zoals Linoleum en Marmoleum
  • Tapijt
  • Tegels na bouwoplevering

PVC Reinigen

Een PVC vloer wordt ook wel elastische vloer genoemd. Elastische vloeren vragen om een ander vorm van onderhoud. Linoleum, marmoleum en rubber zijn voorbeelden van veel gebruikte elastische vloeren. Welk onderhoud wordt toegepast door REIN Cleaning is afhankelijk van het type materiaal en hoe vaak de vloer gebruikt wordt.

Voorkom slijtage in bijv

Ziekenhuizen, tandartsenpraktijken, kantoren en scholen waar veel gebruik wordt gemaakt van PVC vloeren en andere elastische vloeren in diverse ruimtes. Het zijn vaak plekken waar dagelijks veel gebruik wordt gemaakt van de vloer. Om deze belasting goed aan te kunnen, de kleur van de vloer te behouden en andere slijtage te voorkomen is een regelmatig reiniging aan te raden.

De elastische vloeren hebben een toplaag waar u zorgvuldig mee dient om te gaan. Door de juiste reiniging toe te passen en te kiezen voor het juiste onderhoud heeft u het langst plezier van de vloer.

Vinyl/PVC vloer schoonmaken doen wij doormiddel van de vloer schoon te maken, daarna te ontdoen van de waslaag. Dan word deze gedweild en voorzien van een nieuwe waslaag die minimaal 24u dient te drogen.

Tapijtreiniging

Tapijt reinigen leidt tot kostenbesparing en zorgt ervoor dat uw tapijt langer meegaat. Op de langere termijn is dit een effectieve besparing.

Onderzoek heeft aangetoond dat vloerbedekking, mits goed onderhouden, de arbeidsproductiviteit mede op peil kan houden. Doordat men zich prettiger voelt in een schone omgeving wordt uw personeel productiever. Als u daarnaast de ruimtes geregeld laat schoonmaken bevordert dit de luchtkwaliteit. Ook dit maakt dat uw arbeidsproductiviteit en dat van uw personeel stijgt.

Tapijt reinigen is meer dan alleen maar even met een schoonmaakmiddel over het tapijt gaan.

Welke techniek er ook wordt gekozen, standaard werken we als volgt:

Na sluitingstijd van uw bedrijf, zullen wij vooraf de vloeren stofzuigen daarna komt de tapijtreiniger er aan te pas en met de waterstofzuiger maken wij de vloer weer droog en kunt u de volgende dag uw pand weer betreden op een schone droge vloer. Zo kunnen we ieder tapijt reinigen.

Tegels reinigen na bouwoplevering

Vloertegels en wandtegels zijn er in diverse soorten. Vaak wordt geglazuurde of ongeglazuurde keramiek toegepast. Natuurlijk maakt u dat regelmatig schoon of laat u dat doen.

Diep reinigen van tegelvloeren is echter een vak apart. Werk voor specialisten dus. Zodat uw tegels weer gaan stralen. Het schoonmaken van vloertegels en wandtegels kan snel en gemakkelijk.

Na bouwoplevering zitten er vaak overgebleven resten cement, kit en voegsel waar u niet op zit te wachten. Het is hardnekkig en vaak moeizaam te verwijderen REIN Cleaning doet dit graag voor u.

Meer informatie over onze producten? Neem contact op!